Startsiden Eva Harr Karl Erik Harr Trym Ivar Bergsmo Kultursenteret  Butikk

KontaktR
EINE KULTURSENTER

REINE KULTURSENTER ligger midt i Reine i Lofoten; et levende fiskevær med stor betydning for næringsliv, kystkultur og turisme. Ikke minst har Reine vært en veldig inspirasjon for kunstnere, som har funnet veien hit siden 1800-tallet. Reine’s storslagne beliggenhet ytterst i Lofoten trekker til seg en strøm av reisende gjennom hele året.

KULTURSENTERET ble åpnet sommeren 2007, og vårt mål er å være en arena for et mangfold av kulturaktiviteter; billedkunst, film, musikk, teater, arkitektur og litteratur. I dag rommer huset et permanent galleri for billedkunstneren Eva Harr’s malerier og en samling av hennes litografier. Fra 2018 viser vi også en permanent utstilling av Karl Erik Harrs malerier. Fra sommeren 2020 viser vi den nyproduserte filmen ‘NORTH’ av fotografen Trym Ivar Bergsmo. Filmen varer i 13 minutter, og vises flere ganger daglig. Huset inneholder også en kunst- og souvenirbutikk med kvalitetsprodukter, og en enkel kafé.

VÅR HOVEDSESONG  er fra mai til september, men vi ønsker å kunne holde åpent hele året. Følg vår facebook-side for nærmere info om åpningstider. I høst- og vintersesongen ønsker vi å holde konserter, kursvirksomhet og arrangementer i forbindelse med julen.

REINE KULTURSENTER eies og drives av arkitekt Ole Tørklep, Oslo, med gründer og investor Lars Løseth med på eiersiden..- Klikk her for bilder fra Reine Kultursenter ...
- Hvem er vi?